甄珍

ZHEN Zhen

Actors/Actress

Filmography:

Year Title
2015 The Young Ones (Digital Restoration) 
2014 Taipei Golden Horse Film Festival
1986 風水二十年 
1983 落鷹峽 
1982 少女懷春時 
1982 紳士爺千金小姐 
1981 揹國旗的人 
1981 一簾幽夢 
1981 騙術大觀 
1981 騙術奇譚 
1978 白雲長在天 
1978 姑媽的法術 
1978 Joy Anger Sadness Happiness 
1978 黃埔軍魂 
1977 寒夜孤星劍 
1977 微笑 
1977 楓林小雨 
1977 煙水寒 
1977 真真的愛 
1977 婚姻大事 
1977 深秋 
1977 秋詩篇篇 
1977 日落北京城 
1976 大富人家 
1976 彩雲飛 
1976 愛在夏威夷 
1976 微風細雨點點晴 
1975 緹縈 
1975 未曾留下地址 
1975 喜從天上來 
1975 哈哈笑 
1975 金粉神仙手 
1974 The Everlasting Glory 
1975 Asia Pacific Film Festival-Best Director, Best Screenplay, Best Actor, Best Editing
1975 Golden Horse Awards - Special Jury Prize of National Spirit
1974 少女奇譚 
1974 水漣漪 
1973 翠谷之戀 
1973 心有千千結 
1969 新娘與我 
Update:2018/12/25
TOP