林文錦

LIN Wen-Chin

Director , Cinematography

Filmography:

Year Title
1989 晚春情事 
1986 大人物 
1985 瘋狂大發財 
1983 金門女兵 
1983 四傻害羞 
1983 Kendo Kids 
1983 落鷹峽 
1982 紅粉兵團 
1981 The Battle for The Republic of China 
1980 MAGNIFICENT 72 
1979 樊梨花移山倒海 
1979 醉拳女刁手 
1979 The Wild Goose on the Wing 
1979 彩霞滿天 
1979 悲歡歲月 
1979 我們永遠在一起 
1979 我愛芳鄰 
1979 一顆紅豆 
1978 小小世界妙妙妙 
1978 初戀風暴 
1978 Moon Fascinating, Bird Sweet 
1978 無情荒地有情天 
1978 晨霧 
1978 真假功夫 
1977 神腿鐵扇功 
1977 蒂蒂日記 
1977 水玲瓏 
1977 大腳娘子 
1976 Eight Hundred Heroes 
1976 Asia Pacific Film Festival-Best Film, Best Actress,Gold Crown Shield Award
1976 Golden Horse Awards - Special Jury Prize of National Spirit
1976 黑龍會 
1975 女逃犯 
1975 目連救母 
1974 小英雄大鬧歐洲 
1974 The Everlasting Glory 
1975 Asia Pacific Film Festival-Best Director, Best Screenplay, Best Actor, Best Editing
1975 Golden Horse Awards - Special Jury Prize of National Spirit
1973 大小通吃 
1965 悲戀公路 
Update:2018/10/23
TOP