林鴻鐘

LIN Hung-Chung

Director , Producer , Cinematography

Filmography:

Year Title
1995 RED PERSIMMON 
1987 Cold 
1986 哥們的糗事 
1986 我們都是這樣長大的 
1985 不要冤枉我 
1984 Young A-Hsin 
1984 上行列車 
1984 The Longest Night 
1984 AN OXCART DOWRY 
1984 戰爭前夕 
1984 Nature is Quiet Beautiful 
1983 魔輪 
1983 A FLOWER IN THE RAINY NIGHT 
1983 蜜月驚魂 
1983 望春風 
1982 台北甜心 
1981 同班同學 
1981 上尉與我 
1981 The Unsinkable Miss Calabash 
1981 Z字特攻隊 
1981 If I Were for Real 
1981 A Flower in the Raining Night 
1981 黑色大亨 
1981 誰敢惹我 
1981 學生之愛 
1980 暖暖冬陽 
1980 To You with Love 
1980 年輕人的心聲 
1979 忘憂草 
1979 A Title Rewon 
1978 The War of the Sexes 
1978 你不要走不要走 
1978 天下一大笑 
1978 The Brave Ones 
1977 The Love Affair of Rainbow 
1977 The Youthful Delinquents 
1977 Conquer the Ridge 
1977 Heroes of the Eastern Skies 
1977 A Pirate of Love 
1976 姜子牙下山 
1976 Victory 
1975 牡丹淚 
1974 The Petite Wife 
1974 Insanity Being 
1974 Long Way From Home 
1973 尋夢園 
1971 事事如意 
1970 春梅 
1968 Coral Forever 
Update:2018/11/22
TOP